Legal:Donor Thank You Survey Privacy Statement/da

  From Wikimedia Foundation Governance Wiki
  This page is a translated version of the page Legal:Donor Thank You Survey Privacy Statement and the translation is 95% complete.

  Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger ifm. donor spørgeundersøgelse

  Denne erklæring beskriver, hvordan og hvornår Wikimedia Foundation indsamler, bruger og deler de oplysninger, vi modtager fra deltagerne af spørgeundersøgelsen.

  Bemærk, at denne undersøgelse drives af Survey Monkey, hvilket betyder, at deres brug af dine oplysninger er underlagt deres fortrolighedspolitik.

  Formålet med denne spørgeundersøgelse

  Vi sætter stor pris på din feedback! Dine svar vil hjælpe os med at forbedre vores procedurer for donationer.

  Hvilke oplysninger indsamler vi

  Denne spørgeundersøgelse indsamler dine svar til spørgsmålene. Der findes to slags svartyper: definerede svar, og svar i frit format. Du kan også dele din e-mailadresse med os; oplysningerne vil blive brugt til at kontakte dig med henblik på at dele din feedback offentligt, samt til at holde dig opdateret om Wikimedia projekter og fonde.

  Tilladelse til undersøgelsessvar

  Når du besvarer spørgsmålene i fri format, giver du samtidigt tilladelse til, at vi må registrere dine svar, og du indvilliger til at donere dem til offentligt domæne i henhold til vilkårene for Creative Commons Zero 1.0 (fuld tekst tilgængelig på https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/deed.da).

  Informationsdeling og offentliggørelse

  Med undtagelse af omstændighederne beskrevet nedenfor, vil rå data som indsamles i undersøgelsen kun være tilgængelige for de af Wikimedias medarbejdere, kontrahenter og tjenesteudbydere, der ser sig nødsaget til at behandle oplysningerne med henblik på at administrere og forbedre vores donationsprocedurer, og de vil være underlagt hemmeligholdelsesforpligtelser.

  Undersøgelsesresultaterne vil blive delt offentligt på følgende måde. Aggregerede data om spørgsmål med definerede svar, og anonyme svar på spørgsmålene i frit format, kan deles offentligt. Derfor anbefaler vi kraftigt at du ikke oplyser dit rigtige navn, din e-mailadresse, eller andre personlige oplysninger i dit svar på spørgsmålene. Hvis vi ønsker at dele din kommentar som kan henføres til dig personligt, vil vi sende dig en e-mail for at anmode om din tilladelse.

  Vi må videregive alle indsamlede oplysninger når loven kræver det, når vi har din tilladelse, når det anses som nødvendigt for at beskytte vores rettigheder, fortrolighed, sikkerhed, brugere eller offentligheden, og når det er nødvendigt for at håndhæve vores brugsbetingelser eller andre Wikimedia-politikker.

  Vigtige oplysninger

  Wikimedia Foundation er en global organisation der forpligtiger sig til at fremme frit tilgængelig viden. Ved at indsende dit svar indvilliger du til, at oplysningerne der overføres til Wikimedia Foundation indsamles, overføres, opbevares, behandles, videregives, og på anden måde anvendes i USA som beskrevet i denne databeskyttelseserklæring. Du er ligeledes indforstået med, at oplysningerne muligvis videregives af os fra USA til andre lande, med henblik på at gennemføre de førnævnte formål og målsætninger; disse lande kan have andre eller mindre strenge databeskyttelseslove end i dit land.

  Wikimedia forstår hvor vigtigt det er at beskytte brugerens private oplysninger. Derfor gør vi en indsats for at beskytte vores brugere mod uautoriseret videregivelse eller brug af oplysninger, som vi sidder inde med. Oplysninger som deles i denne spørgeundersøgelse kan opbevares på ubestemt tid. Se vores donor fortrolighedspolitik for yderligere oplysninger. For spørgsmål om denne spørgeundersøgelse eller forespørgsler om adgang til eller sletning af dine svar, bedes du kontakte donate@wikimedia.org, og vi vil så vidt muligt bestræbe os på at efterkomme din anmodning.

  Endnu engang tak for din feedback!

  Wikimedia Foundation


  Bemærk, at i tilfælde af uoverensstemmelser, i forhold til betydningen eller fortolkningen, mellem den oprindelige engelsksprogede version af dette dokument og en oversættelse, har den oprindelige engelsksprogede version forrang.