Personvernerklæring og takk til donor for undersøkelse

From the Wikimedia Foundation Governance Wiki
In other languages English  · Afrikaans · català · dansk · Deutsch · español · español de América Latina · français · עברית · magyar · italiano · 日本語 · latviešu · norsk bokmål · Nederlands · polski · português · português do Brasil · română · русский · slovenčina · svenska · українська


Denne erklæringen beskriver hvordan og når Wikimedia Foundation samler inn, bruker og deler informasjonen vi mottar fra undersøkelsesdeltakere.

Vær oppmerksom på at denne undersøkelsen er drevet av Survey Monkey, noe som betyr at bruken av informasjonen din styres av deres Retningslinjer for personvern.

Formålet med denne undersøkelsen

Vi setter pris på din tilbakemelding! Svarene dine vil hjelpe oss med å forbedre våre donasjonsprosesser.

Informasjonen vi samler inn

Denne undersøkelsen samler inn svarene du gir til spørsmålene du stilte. Det finnes to typer svar: definerte svar og friskjemaer. Du har også mulighet til å gi oss e-postadressen din. Vi vil bruke denne informasjonen til å kontakte deg for tillatelse til å dele tilbakemeldingen din med tilskrivning og holde deg oppdatert om Wikimedia-prosjekter og Wikimedia Foundation.

Lisensiering av undersøkelsessvar

Ved å svare på friskjema-spørsmålene, godtar du at vi kan registrere svarene dine og samtykker til å donere dem til det offentlige domenet under vilkårene for Creative Commons Zero 1.0 (fulltekst tilgjengelig på https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/).

Informasjonsdeling og -avsløring

Med unntak av omstendighetene beskrevet nedenfor, vil rådata som samles inn i denne undersøkelsen kun være tilgjengelig for Wikimedia-ansatte, kontraktører og tjenesteleverandører som trenger å behandle denne informasjonen for å administrere og forbedre våre donasjonsprosesser, og er underlagt taushetsplikt.

Resultatene av denne undersøkelsen vil bli delt offentlig på følgende måte. Samlet data om definerte svar-spørsmål, og anonyme råsvar på friskjema-spørsmålene, kan deles offentlig. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du ikke oppgir ditt virkelige navn, e-postadresse eller annen personlig informasjon som svar på spørsmål. Hvis vi ønsker å dele kommentaren din med tilskrivelse, sender vi deg en e-post for å be om tillatelse.

Vi kan offentliggjøre all innsamlet informasjon når loven krever det, når vi har din tillatelse, når det er nødvendig for å beskytte våre rettigheter, personvern, sikkerhet, brukere eller allmennheten, og når det er nødvendig for å håndheve våre Bruksvilkår eller andre Wikimedia-retningslinjer.

Viktig informasjon

Wikimedia Foundation er en global organisasjon som engasjerer seg for å fremme fri og åpen kunnskap. Når du sender inn ditt svar, forstår du at informasjonen som overføres til Wikimedia Foundation vil bli samlet inn, overført, lagret, behandlet, offentliggjort og ellers brukt i USA som beskrevet i denne personvernerklæringen. Du forstår også at informasjonen kan overføres av oss fra USA til andre land, som kan ha forskjellige eller mindre strenge personvernlover enn ditt land for å utføre de ovennevnte formålene og målene.

Wikimedia forstår viktigheten av brukerens personvern. Derfor arbeider vi for å beskytte våre brukere mot uautorisert offentliggjøring eller bruk av informasjon vi innehar. Informasjonen i denne undersøkelsen kan oppbevares på ubestemt tid. Se våre retningslinjer for personvern for mer informasjon. For spørsmål om denne undersøkelsen eller spørsmål om tilgang til eller sletting av svarene dine, kontakt doner@wikimedia.org så vi vil gjøre rimelige anstrengelser for å overholde forespørselen din.

Takk igjen for din tilbakemelding!

Wikimedia Foundation

Vær oppmerksom på ved forskjeller i betydning eller tolkning mellom den opprinnelige engelske versjonen av dette dokumentet og en oversettelse, har den opprinnelige engelske versjonen forrang.