Privacyverklaring bedank-enquête voor donateurs

From the Wikimedia Foundation Governance Wiki
In other languages English  · Afrikaans · català · dansk · Deutsch · español · español de América Latina · français · עברית · magyar · italiano · 日本語 · latviešu · norsk bokmål · Nederlands · polski · português · português do Brasil · română · русский · slovenčina · svenska · українська


Deze verklaring beschrijft hoe en wanneer de Wikimedia Foundation de informatie die we ontvangen van onderzoeksdeelnemers verzamelt, gebruikt en deelt.

Deze enquête wordt ondersteund door Survey Monkey. Dat betekent dat hun gebruik van uw informatie valt onder het Privacybeleid van Survey Monkey.

Doel van deze enquête

We waarderen je feedback ten zeerste! Jouw antwoorden zullen ons helpen onze donatie processen te verbeteren.

Welke gegevens wij verzamelen

Deze enquête verzamelt de antwoorden die je op de gestelde vragen geeft; er zijn twee soorten antwoorden: gedefinieerde antwoorden en vrije antwoorden. Je hebt ook de mogelijkheid je e-mailadres te vermelden; wij zullen deze informatie gebruiken om contact met je op te nemen voor toestemming om jouw feedback openbaar te delen en om je op de hoogte te houden van de Wikimedia-projecten en Foundation.

Licenties van enquête antwoorden

Door de open vragen te beantwoorden, gaat je ermee akkoord dat we je antwoorden kunnen opnemen en delen in het publieke domein onder de voorwaarden van Creative Commons Zero 1.0 (volledige tekst beschikbaar op https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/).

Delen en bekendmaken van informatie

Met uitzondering van de hieronder beschreven omstandigheden zijn de onbewerkte gegevens die in deze enquête worden verzameld alleen toegankelijk voor personeel, contractanten en dienstverleners van Wikimedia. Zij zullen deze informatie verwerken om onze donatie processen te beheren en te verbeteren, daarbij zijn ze onderworpen aan geheimhoudingsverplichtingen.

De resultaten van deze enquête worden op de volgende manier openbaar gedeeld. Geaggregeerde gegevens over de gedefinieerde vragen en anonieme onbewerkte antwoorden op de vragen met vrije antwoorden kunnen openbaar worden gedeeld. Daarom raden wij je ten zeerste aan je echte naam, e-mailadres of andere persoonlijke informatie niet te verstrekken als antwoord op vragen. Als we jouw opmerking met naamsvermelding willen delen, zullen wij je e-mailen om je toestemming te vragen.

We kunnen alle verzamelde informatie openbaar maken wanneer dit wettelijk vereist is, wanneer we jouw toestemming hebben, wanneer het nodig is om onze rechten, privacy, veiligheid, onze gebruikers of het algemene publiek te beschermen, en indien nodig om onze Gebruiksvoorwaarden of ander Wikimedia-beleid af te dwingen.

Belangrijke informatie

Wikimedia Foundation is een wereldwijde organisatie die zich inzet om vrije en open kennis te bevorderen. Bij het indienen van jouw antwoord begrijpt je dat de verstrekte informatie door de Wikimedia Foundation zal worden verzameld, overgedragen, opgeslagen, verwerkt, bekendgemaakt en anderszins gebruikt in de VS, zoals beschreven in deze Privacyverklaring. Je begrijpt ook dat de informatie door ons kan worden overgedragen vanuit de Verenigde Staten naar andere landen, die mogelijk andere of minder strenge wetten inzake gegevensbescherming hebben dan jouw land, om de bovengenoemde doelstellingen en uit te voeren.

Wikimedia begrijpt het belang van gebruikers privacy. Daarom werken wij eraan onze gebruikers te beschermen tegen de onbevoegde openbaarmaking of het gebruik van informatie die wij bewaren. De informatie in deze enquête kan voor onbepaalde tijd bewaard worden. Bekijk ons Donateur-privacybeleid voor meer informatie. Neem voor vragen over deze enquête of vragen over toegang tot of verwijdering van je antwoorden contact op met donate@wikimedia.org, en we zullen ons best doen om te voldoen aan je verzoek.

Nogmaals bedankt voor je feedback!

De Wikimedia Foundation

Let op dat in het geval van strijdigheid tussen de betekenis of interpretatie in de originele Engelse versie van dit document en een vertaling, de originele Engelse versie voorrang zal hebben.