Mulțumesc Donatorilor Sondaj Declarație de Confidențialitate

From the Wikimedia Foundation Governance Wiki
In other languages English  · Afrikaans · català · dansk · Deutsch · español · español de América Latina · français · עברית · magyar · italiano · 日本語 · latviešu · norsk bokmål · Nederlands · polski · português · português do Brasil · română · русский · slovenčina · svenska · українська


Această declarație descrie modul și momentul în care Wikimedia Foundation colectează, utilizează și partajează informațiile pe care le primim de la participanții la sondaj.

Vă rugăm să rețineți că acest sondaj este susținut de către Survey Monkey, ceea ce înseamnă că utilizarea informațiilor dvs. de către aceștia este guvernată de Politica lor de Confidențialitate.

Scopul acestui sondaj

Apreciem cu adevărat feedback-ul dvs.! Răspunsurile dvs. ne vor ajuta să ne îmbunătățim procedurile de donație.

Ce informații colectăm

Acest sondaj colectează răspunsurile pe care le furnizați la întrebările adresate; există două tipuri de răspunsuri: răspunsuri definite și răspunsuri în formă liberă. De asemenea, aveți opțiunea de a ne furniza adresa dvs. de e-mail; vom utiliza aceste informații pentru a vă contacta în vederea obținerii permisiunii dvs. de a face public feedback-ul dvs. atribuindu-l dvs. și pentru a vă ține la curent cu privire la proiectele și Wikimedia Foundation.

Autorizarea răspunsurilor la sondaj

Răspunzând la întrebările cu răspunsuri în formă liberă, sunteţi de acord că putem înregistra răspunsurile dvs. şi conveni să le donăm domeniului public conform termenilor din Creative Commons Zero 1.0 (textul complet disponibil la https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/).

Partajarea și divulgarea informațiilor

Cu excepția circumstanțelor descrise mai jos, datele brute colectate în acest sondaj vor fi accesibile doar personalului, contractanților și furnizorilor de servicii Wikimedia care au nevoie să prelucreze aceste informații pentru a administra și îmbunătăți procedurile noastre de donație și fac obiectul unor obligații de nedivulgare.

Rezultatele acestui sondaj vor fi comunicate public, în modul următor. Datele agregate despre întrebările cu răspuns definit şi răspunsurile neprelucrate anonime la întrebările cu răspuns în formă liberă pot fi împărtăşite public. Din acest motiv, vă sugerăm cu insistenţă să nu furnizaţi numele dvs. real, adresa de e-mail sau alte informaţii personale ca răspuns la orice întrebare. Dacă dorim să partajăm comentariul dvs. atribuindu-l dvs., vă vom solicita prin e-mail permisiunea.

Putem dezvălui orice informații colectate, dacă legea impune, după ce obținem permisiunea dvs., atunci când este necesar pentru a ne proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța, utilizatorii sau publicul general și atunci când este necesar să ne punem în aplicare Termenii de utilizare sau orice altă politică Wikimedia.

Informații importante

Wikimedia Foundation este o organizație globală dedicată promovării accesului liber și gratuit la cunoaștere. Prin transmiterea răspunsului dvs., înțelegeți că informațiile transferate către Wikimedia Foundation vor fi colectate, transferate, stocate, procesate, divulgate și utilizate în alt mod în S.U.A., conform prevederilor din prezenta Declarație de confidențialitate. De asemenea, înțelegeți că informațiile pot fi transferate de noi din S.U.A. în alte țări, care pot avea legi diferite sau mai puțin stricte decât țara dvs. privind protecția datelor, pentru a îndeplini scopurile și obiectivele menționate mai sus.

Wikimedia înțelege importanța confidențialității utilizatorilor. Din acest motiv, lucrăm pentru a ne proteja utilizatorii de divulgarea sau utilizarea neautorizată a informațiilor pe care le păstrăm. Informațiile furnizate în acest sondaj pot fi păstrate pe o perioadă nedeterminată. Consultați Politica de confidenţialitate a donatorului pentru mai multe informații. Pentru întrebări despre acest sondaj sau întrebări despre accesarea sau ștergerea răspunsurilor dvs., contactați donate@wikimedia.org, și vom depune eforturi rezonabile pentru a ne conforma solicitării dvs.

Vă mulțumim din nou pentru feedback!

Wikimedia Foundation

Vă rugăm să rețineți că în cazul oricăror diferențe de sens sau interpretare între versiunea originală în limba engleză a acestui document și o traducere, versiunea originală în limba engleză prevalează.