Chestionar despre diversitatea cititorilor

From the Wikimedia Foundation Governance Wiki

Declarația de mai jos descrie când și cum colectează, folosește și publică Wikimedia informațiile primite de la participanții la cercetare.

Vă rugăm să țineți cont că chestionarul folosește Google Forms, ceea ce înseamnă că Google folosește informația bazat pe Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile companiei.

Scopul chestionarului

Vă mulțumim pentru răspunsuri! Acest scurt chestionar ne va ajuta să înțelegem cum folosesc utilizatorii proiectele Wikimedia și să evaluăm cum le putem îmbunătăți.

Ce informații colectăm

Chestionarul colectează două tipuri de date: răspunsurile pe care le oferiți și informații precum adresa IP și datele de navigare. În afară de informațiile incluse în răspunsurile dumneavoastră, am putea avea acces și la alte informații printre care adresa IP, când ați început și terminat chestionarul, date de navigare, răspunsurile la chestionar și orice alte date oferite de dumneavoastră sau transmise către noi. Pentru a ne ajuta să înțelegem cum și de ce utilizatorii noștri vizitează proiectele Wikimedia, vom corela răspunsurile din acest chestionar cu datele de navigare colectate.

Publicarea și distribuirea informațiilor

Rezultatele acestui chestionar vor fi făcute publice în următorul mod.

Vom putea publica statistici anonimizate sau agregate privitoare la rezultatele chestionarului, inclusiv pe site-urile și blogurile noastre. Aceasta incluse răspunsuri selectate, cu condiția ca datele demografice asociate să fie suficient de comune în răspunsuri încât să minimizeze riscul de identificare (de exemplu, am putea publica “bărbat, 20-29 de ani, mediu urban, a completat chestionarul în timp ce citea articolul despre Chicago, a confirmat că citea Wikipedia din motive legate de educație”, dacă asemenea răspunsuri sunt comune.) Toate celelalte informații brute colectate, precum datele de navigare, vor fi accesibile angajaților Wikimedia, contractorilor, furnizorilor de servicii și voluntarilor care au nevoie să proceseze aceste informații și care au semnat contracte de confidențialitate, cu excepția situațiilor descrise mai jos.

Putem distribui toate informațiile colectate atunci când o cere legea, când avem permisiunea dumneavoastră, când este necesar pentru a ne proteja drepturile, intimitatea, securitatea noastră, a utilizatorilor sau a publicului larg, precum și când este necesar să punem în aplicare Termenii de utilizare sau orice altă politică Wikimedia.


Informații importante

Wikimedia este o organizație globală angajată în promovarea cunoștințelor libere și deschise. Oferindu-ne răspunsurile dumneavoastră, sunteți de acord cu transferul, păstrare și folosirea informațiilor colectate în Statele Unite ale Americii și alte locuri, după cum este necesar pentru îndeplinirea scopurilor și obiectivelor discutate mai sus.

Wikimedia înțelege importanța intimității utilizatorilor. De aceea, ne străduim să ne protejăm utilizatorii de la publicarea, folosirea sau distrugerea neautorizată a informațiilor pe care le deținem. Datele brute colectate prin acest chestionar vor fi agregate, anonimizate sau șterse în 90 de zile. Vedeți regulile noastre de retenție a datelor pentru mai multe informații.

Dacă aveți întrebări despre chestionar sau vreți să schimbați, accesați sau ștergeți informațiile oferite în cadrul chestionarului vă rugăm să contactați research-feedback@wikimedia.org.


Vă mulțumim din nou pentru feedback!

Fundația Wikimedia

Vă rugăm să rețineți dacă se întîmplă să fie diferențe, de substanță sau de interpretare, între Privacy Statement original în engleză și o traducere, originalul are precedență.