Πολιτική:Πρόσβαση σε μη δημόσια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα/Σύνοψη

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Access to nonpublic personal data policy/Summary and the translation is 100% complete.

Η παρούσα είναι φιλική προς τον χρήστη σύνοψη της πολιτικής πρόσβασης σε μη δημόσιες προσωπικές πληροφορίες.

Αποποίηση ευθύνης: Η παρούσα σύνοψη δεν αποτελεί μέρος της πολιτικής πρόσβασης σε μη δημόσιες πληροφορίες και δεν είναι νομικό κείμενο. Είναι απλώς μια εύκολη αναφορά για την κατανόηση της πλήρους πολιτικής πρόσβασης σε μη δημόσιες πληροφορίες. Θεωρήστε το παρόν ως την φιλική προς τον χρήστη διεπαφή.

Επειδή πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητα στην κοινότητα του Wikimedia είναι ουσιαστικό ζήτημα, τα μέλη της κοινότητας με πρόσβαση σε μη δημόσιες πληροφορίες μπορούν να δημοσιεύσουν πληροφορίες μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες, όπως:

Επειδή πιστεύουμε ότι η προστασία της ιδιωτικότητας της κοινότητας του Wikimedia είναι σημαντική αξία του Wikimedia, όσοι έχουν πρόσβαση σε μη δημόσιες πληροφορίες θα πρέπει:

Επειδή εκτιμάμε τα μέλη της κοινότητας που παίζουν αυτόν τον σημαντικό ρόλο στην προστασία των ιστοτόπων του Wikimedia και των χρηστών του και θέλουμε να προστατέψουμε την ιδιωτικότητά τους, υποσχόμαστε ότι:

  • Θα κρατήσουμε απόρρητες και ασφαλείς τις πληροφορίες επικοινωνίας, της πληροφορίες ταυτότητάς τους, και το σύμφωνο εμπιστευτικότητας, και