Problems donating/fi

From the Wikimedia Foundation
Jump to navigation Jump to search

In other languages English  · العربية · català · čeština · Cymraeg · dansk · Deutsch · English · español · suomi · français · עברית · magyar · Bahasa Indonesia · italiano · 日本語 · latviešu · македонски · മലയാളം · norsk bokmål · Nederlands · polski · português · português do Brasil · română · русский · slovenčina · slovenščina · shqip · svenska · ไทย · Türkçe · українська · Tiếng Việt · 中文(简体)‎


Ongelmia lahjoittamisessa

Jos lahjoittamisen kanssa on vaikeuksia tai kaipaat lisätietoja, tutustu ensin usein kysyttyihin kysymyksiin: $faqlink. Jos sinulla on vielä epäilyksiä tai tarvitset apua transaktiosi jäljittämiseen, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen donate@wikimedia.org.

Onko tämä sivusto turvallinen?

Wikimedian lahjoitussivusto on erittäin turvallinen, se käyttää Verisignin suojausta. Kun klikkaat mainosbanneria tai lahjoituslinkkiä, saavut suojatulle sivulle (https). Kaikki sivujen tietoliikenne salataan ja tietoja käsitellään parhaiden tietoturvakäytäntöjen mukaisesti.

Wikimedia-säätiö ei vielä tarjoa haluamaani maksutapaa.

Valitettavasti emme vielä voi tarjota haluamaasi maksutapaa. Toivomme voivamme seuraavissa keräyksissämme tarjota kaipaamasi maksutavan. Kerro meille sähköpostilla, mistä maasta otat yhteyttä ja mikä olisi toivomasi maksunvälitysmenetelmä.

Tavoitteemme on lähitulevaisuudessa lisätä uusia tapoja lahjoittaa. Sillä välin voit tutustua nyt tarjolla oleviin lahjoitusmahdollisuuksiin täällä: http://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give/fi

Miksi luotto/maksukorttilahjoitukseni hylättiin?

Jos maksusi hylättiin tai et voinut syöttää korttisi tietoja lahjoitussivullamme, tarkista seuraavat asiat:

  • Korttisi pitää olla hyväksytty kansainväliseen käyttöön. Vain kotimaiseen käyttöön tarkoitettuja kortteja ei voi toistaiseksi käyttää.
  • Yhdysvaltalaiset, brittiläiset ja kanadalaiset kortit toimivat vain omissa maissaan.
  • Kaikkia virtuaalikortteja ei hyväksytä. Virtuaalikortteja käytetään usein verkko-ostoksissa suojaamaan oikean korttisi tietoja. Wikimedialle voit huoletta lahjoittaa oikeallakin kortillasi, sen takaavat huippuammattitaitoinen henkilökuntamme ja varmistetut rahaliikenneprosessit.
  • Huomaa, että CVV-tunnus on vapaaehtoinen tieto, jos käytät debit-korttia. Jos kortissasi ei ole CVV-koodia, hyppää kysymyksen yli.