Velgjørere

From the Wikimedia Foundation
Jump to navigation Jump to search

Wikimedia Foundation er takknemlig for alle bidrag til prosjektet, endten det er tid, penger eller maskinvare. Denne siden er dedisert til noen av de større bidragene fra firmaer og privatpersoner som hjelper til med Wikimedias prosjekter. Wikimedia bifaller ikke nødvendigvis disse samarbeidspartnernes aktiviteter. Vennligst se innsamlingssiden for å se hvordan du kan donere via PayPal, Moneybookers og post. For andre typoer gaver, kontakt Wikimedias styre på board (alfakrøll) wikimedia.org.

Wikimania 2005

Wikimania, Wikimedias første internasjonale konferanse i august 2005 var en milepæl i Wikimedias historie. Den ble arrangert bare av frivillige, og hadde 400–deltagere fra 50 forskjellige land. En slik konferanse var kun gjennomførbar med hjelp fra sponsorene, Answers.com, Socialtext, Sun Microsystems, DocCheck, Logos med fler. Derfor er vi ekstra glade for å motta deres gratulsjoner:

Bob Rosenschein, daglig leder av Answers.com:

Gratulerer med en fremragende begivenhet. Vi er stolte over å være tilknyttet dere. Fortsett det utmerkede arbeidet med et nyskapende system som garantert vil forandre måten innhold formidles på.

og Ross Mayfield, daglig leder av Socialtext, kommenterer Wikimania:

Når bra mennesker samles, skjer flotte ting. Bak alt innholdet er det også et levende fellesskap. Det var flott å kunne delta på konferansen, se hva som skjer med store wikier, og se nye initiativer begynne. Det er også en av de beste konferansene drevet av frivillige noensinne. Wikimania er den beste investeringen vårt firma har gjort, for en bedre framtid.

Presentasjoner fra Wikimania

Mai 2005

26 mai 2005: Det populære internettleksikonet Wikipedia, det meste kjente av Wikimedia Foundations prosjekter, vil motta teknisk støtte fra Kennisnet, og på denne måten hjelpe stiftelsen med dens mål om å forbedre kapasiteten og responstiden til Wikipedia. Avtalen skal promotere Kennisnets og Wikimedias felles verdier.

Translation is not done, to be continued.