Declaració de privacitat de l’enquesta d’agraïment als donants

  From the Wikimedia Foundation Governance Wiki
  In other languages English  · Afrikaans · català · dansk · Deutsch · español · español de América Latina · français · עברית · magyar · italiano · 日本語 · latviešu · norsk bokmål · Nederlands · polski · português · português do Brasil · română · русский · slovenčina · svenska · українська


  Aquesta declaració descriu com i quan la Wikimedia Foundation recopila, utilitza i comparteix la informació que rep dels participants de l’enquesta.

  Tingui en compte que aquesta enquesta la realitza Survey Monkey, la qual cosa significa que l’ús que facin de la seva informació està regit per la seva Política de Privacitat.

  Finalitat d’aquesta enquesta

  Agraïm de tot cor els seus comentaris. Les seves respostes ens ajudaran a millorar els nostres processos de donació.

  Quina informació recopilem

  Aquesta enquesta recull les respostes que proporciona a les preguntes que s’hi fan. Hi ha dos tipus de respostes: respostes definides i respostes lliures. També té l’opció de proporcionar-nos la seva adreça de correu electrònic. Utilitzarem aquesta informació per contactar amb vostè per obtenir permís per compartir públicament els seus comentaris amb reconeixement i per mantenir-lo informat sobre els projectes i la fundació de la Wikimedia.

  Llicència de les respostes a l’enquesta

  En respondre a les preguntes de resposta lliure, accepta que podem registrar les seves respostes, i accedeix a donar-les al domini públic en virtut dels termes de Creative Commons Zero 1.0 (text complet disponible a https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/).

  Intercanvi i divulgació d’informació

  Amb l’excepció de les circumstàncies que es descriuen a continuació, les dades brutes recopilades en aquesta enquesta només seran accessibles per al personal, els contractistes i els proveïdors de serveis de Wikimedia que necessitin tractar aquesta informació per tal d’administrar i millorar els nostres processos de donació. Totes aquestes persones estaran subjectes a obligacions de no divulgació.

  Els resultats d’aquesta enquesta es compartiran públicament de la manera descrita a continuació. Les dades agregades sobre les preguntes de resposta definida i les respostes brutes anonimitzades a les preguntes de resposta lliure es podrien compartir públicament. Per aquest motiu, li recomanem emfàticament que no proporcioni el seu nom real, la seva adreça de correu electrònic ni cap altra informació personal en resposta a cap pregunta. Si volem compartir el seu comentari amb reconeixement, li enviarem un correu electrònic per sol·licitar el seu permís.

  Podem divulgar qualsevol informació recopilada quan la llei ho requereixi, quan tinguem el seu permís, quan sigui necessari per a protegir els nostres drets, privadesa, seguretat, usuaris o el públic en general, i quan sigui necessari per a fer complir les nostres Condicions d’Ús o qualsevol altra política de Wikimedia.

  Informació important

  Wikimedia Foundation és una organització global compromesa a promoure el coneixement gratuït i obert. En enviar la seva resposta, enten que la informació transferida a Wikimedia Foundation es recopilarà, transferirà, emmagatzemarà, tractarà, divulgarà i s’utilitzarà als Estats Units tal com es descriu en aquesta Declaració de privacitat. També enten que la informació pot ser transferida per nosaltres des dels Estats Units a altres països, els quals podrien tenir lleis de protecció de dades diferents o menys estrictes que les del seu país, per tal de dur a terme els propòsits i objectius esmentats anteriorment.

  Wikimedia comprèn la importància de la privadesa de l’usuari. Per aquest motiu, treballem per protegir els nostres usuaris de la divulgació o ús no autoritzats de la informació que tenim. La informació proporcionada en aquesta enquesta es podria mantenir de forma indefinida. Consulti la nostra Política de Privacitat per a donants per obtenir més informació. Per a preguntes sobre aquesta enquesta, o consultes sobre accedir o eliminar les seves respostes, posis en contacte amb donate@wikimedia.org i farem esforços raonables per complir amb la seva sol·licitud.

  Gràcies un cop més pels seus comentaris!

  La Wikimedia Foundation

  Tingui en compte que, en cas de diferències de significat o interpretació entre la versió original en anglès d’aquest document i una traducció, tindrà prevalència la versió original en anglès.