A Köszönjük az adományozónak felmérésre vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat

From the Wikimedia Foundation Governance Wiki
In other languages English  · Afrikaans · català · dansk · Deutsch · español · español de América Latina · français · עברית · magyar · italiano · 日本語 · latviešu · norsk bokmål · Nederlands · polski · português · português do Brasil · română · русский · slovenčina · svenska · українська


A jelen nyilatkozat ismerteti, hogy a Wikimedia Foundation hogyan és mikor gyűjti, használja és osztja meg a felmérés résztvevőitől kapott információkat.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a jelen felmérést a Survey Monkey biztosítja, ami azt jelenti, hogy az adatai felhasználása tekintetében az ő Adatvédelmi szabályzatuk az irányadó.

A jelen felmérés célja

Igazán nagyra értékeljük a visszajelzését! Válaszai segítenek nekünk az adományozási folyamatok fejlesztésében.

Milyen információkat gyűjtünk

A jelen felmérés összegyűjti a feltett kérdésekre adott válaszokat; kétféle válasz van: meghatározott válaszok és szabad formátumú válaszok. Arra is lehetősége van, hogy megadja nekünk az e-mail címét; ezeket az információkat arra fogjuk felhasználni, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, hogy engedélyt kapjunk a visszajelzése nyilvános megosztására, és hogy folyamatosan tájékoztassuk Önt a Wikimédia projektekről és a Wikimedia Foundation.

A felmérési válaszok engedélyezése

A szabad formátumú válaszkérdések megválaszolásával beleegyezik abba, hogy rögzítsük a válaszait, és hozzájárul ahhoz, hogy azokat a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tegyük a Creative Commons Zero 1.0 feltételei szerint (a teljes szöveg a következő weboldalon érhető el: https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/).

Információk megosztása és közzététele

Az alábbiakban ismertetett körülmények kivételével a felmérés során összegyűjtött nyers adatok csak a Wikimédia azon munkatársai, vállalkozói és szolgáltatói számára érhetők el, akiknek az információkat fel kell dolgozniuk az adományozási folyamatok kezelése és fejlesztése érdekében, és akikre titoktartási kötelezettségek vonatkoznak.

A jelen felmérés eredményeit nyilvánosan meg fogjuk osztani a következő módon. A definiált válaszokra adott kérdésekkel kapcsolatos összesített adatok, valamint a szabad formátumú válaszkérdések anonim nyers válaszai nyilvánosan megoszthatók. Ezért határozottan javasoljuk, hogy bármilyen kérdésre válaszolva ne adja meg a valós nevét, e-mail címét vagy egyéb személyes adatait. Ha meg szeretnénk osztani a megjegyzését hozzárendeléssel, akkor e-mailt küldünk Önnek, hogy az engedélyét kérjük ehhez.

Bármilyen összegyűjtött információt nyilvánosságra hozhatunk, amikor azt jogszabály írja elő, ha ehhez van engedélyünk, amikor jogainkat, magánéletünket, biztonságunkat, a felhasználókat vagy a nyilvánosságot védjük, és amikor az szükséges a Használati feltételek vagy bármely más Wikimédia szabályzat érvényesítéséhez.

Fontos információk

A Wikimedia Foundation egy globális szervezet, amely elkötelezetten támogatja a szabad és nyílt tudást. A válasza elküldésével tudomásul veszi, hogy a Wikimedia Foundation számára megadott információkat az Egyesült Államokban gyűjtik, továbbítják, tárolják, kezelik, teszik közzé és használják fel egyéb módon, a jelen Adatvédelmi nyilatkozatban leírtak szerint. Tudomásul veszi azt is, hogy az információkat az USA-ból más olyan országokba is továbbíthatjuk, amelyeknek az adatvédelmi jogszabályai esetleg eltérőek vagy kevésbé szigorúak, mint az Ön országában, a fent említett célok és célkitűzések megvalósítása érdekében.

A Wikimédia tisztában van a felhasználói adatvédelem fontosságával. Ezért azon dolgozunk, hogy megvédjük felhasználóinkat az általunk fenntartott információk jogosulatlan közzétételével vagy felhasználásával szemben. A jelen felmérésben szereplő információkat határozatlan ideig lehet megőrizni. További információkért tekintse meg az dományozói adatvédelmi szabályzatunkat. A jelen felméréssel, illetve a válaszai elérésével vagy törlésével kapcsolatos kérdések esetén írjon a donate@wikimedia.org címre, és megtesszük az elvárható erőfeszítéseket annak érdekében, hogy teljesítsük a kérését.

Ismételten köszönjük a visszajelzését!

A Wikimedia Foundation

Felhívjuk figyelmét, hogy a dokumentum eredeti angol verziójának és a fordításnak a jelentésében vagy értelmezésében fennálló eltérések esetén az eredeti angol változat az irányadó.