Policy:Privacy policy/Supplement/nl

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Privacy policy/Supplement and the translation is 100% complete.
Wilt u helpen vertalen? Vertaal de ontbrekende berichten.

Privacybeleid van de Wikimedia Foundation: Selecteer informatie van serviceproviders

Onze Privacybeleid beschrijft de persoonlijke gegevens die we verzamelen en gebruiken om Wikimedia-sites te beheren. We gebruiken soms externe dienstverleners om ons te helpen de Wikimedia-sites te beheren en te verbeteren, en we kunnen deze dienstverleners toegang geven tot uw persoonlijke informatie als dat nodig is om hun diensten voor ons uit te voeren of om hun hulpmiddelen en diensten te gebruiken. Sommige van onze serviceproviders vragen ons om links naar hun privacybeleid te plaatsen. Een lijst van deze serviceproviders en links naar hun beleid vindt u hieronder.

Houd er rekening mee dat dit geen uitgebreide lijst is van alle serviceproviders met wie we persoonlijke gegevens delen; andere diensten kunnen uw gegevens ook verwerken, in overeenstemming met ons Privacybeleid.

  • We gebruiken Zendesk om vragen en verzoeken per e-mail te beheren en te beantwoorden. De privacy-informatie van Zendesk staat hier. Zendesk heeft aanvullende specifieke voorwaarden die in bepaalde landen van toepassing zijn. Zie voor hun beleid.