Problems donating/hu

From the Wikimedia Foundation
Jump to navigation Jump to search

In other languages English  · العربية · català · čeština · Cymraeg · dansk · Deutsch · English · español · suomi · français · עברית · magyar · Bahasa Indonesia · italiano · 日本語 · latviešu · македонски · മലയാളം · norsk bokmål · Nederlands · polski · português · português do Brasil · română · русский · slovenčina · slovenščina · shqip · svenska · ไทย · Türkçe · українська · Tiếng Việt · 中文(简体)‎


Problémák az adományozásnál

Ha problémáid merülnének fel az adományozással kapcsolatban, vagy kérdéseket szeretnél feltenni, nézd meg a gyakran feltett kérdéseknél! Ha még mindig kételyeid lennének, vagy szeretnéd követni a tranzakciód útját, vedd fel velünk a kapcsolatot ezen a címen: donate@wikimedia.org.

Biztonságos ez?

A Wikimédia Alapítvány adománygyűjtő oldala különösen biztosított a Verisign Trusted által.Miután rákattintottál a banner-re, vagy egy adománygyűjtő linket követtél, az oldal, ahová kerülsz, egy biztosított oldal (https); minden információ titkosított és az adatvédelmi irányelvek legmagasabb szintjén vannak kezelve.

Az általam preferált fizetési mód nem található meg a Wikimédia Alapítványnál

Őszintén sajnáljuk, ha nem elérhető számodra az általad preferált fizetési módszer; a jövőben azon dolgozunk, hogyn még több pénznemre kiterjesszük a pénzgyűjtési módozatainkat. Ehhez azonban szeretnénk tudni, hogy az országodban mi lehet a legkedveltebb fizetési módszer - kérjük, küldj egy e-mailt a részünkre, amelyben megírod, hol laksz, és milyen módszert preferálnál.

Igyekszünk a közeljövőben lhozzáadni az új lehetőségeket is a rendszerünkhöz. Addig is kérjük, tekintsd meg ezt az oldalt a jelenlegi lehetőségekről: Adakozási módok

Miért utasították el a bankkártyámról/hitelkártyámról történő adományozást?

Ha meghiúsult az átutalás, vagy nem tudtad beírni az adománygyűjtő oldalon a kártyaszámodat, kérjük, ellenőrizd bankkártyádat/hitelkártyádat az alábbiak szerint:

  • Engedélyezve kell, hogy legyen a kártya nemzetközi használata. Azok a kártyák, melyek csak bizonyos országokra vannak korlátozva, egyelőre nem használhatók.
  • Az USA-ban, Nagy-Britanniában, valamint Kanadában kiállított kártyák csak az adott országban használhatók.
  • Jelenleg nem mindegyik virtuális kártyát fogadjuk el. A virtuális kártyát akkor szokás használni, amikor valaki a valódi bankkártyája helyett létrehoz egy ál-kártyát a neten, hogy az eredeti adatai biztonságban maradjanak. Azonban felhívjuk rá a figyelmedet, hogy az adománygyűjtési módunk professzionális, teljesen megbízható módszerrel zajlik, s az információ különösen védett. Tehát ha a virtuális kártyád elutasításra kerül, nyugodt szívvel használd saját bankkártyád/hitelkártyád.
  • Hitelkártya használata esetében vedd figyelembe, hogy a biztonsági kód (CVV) opcionális lehetőség. Tehát ha a kártyádnak nincs ilyen kódja, akkor hagyd üresen a mezőt.