Legal:Survey Privacy Statement for Schema Revision 15266417/nl

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Legal:Survey Privacy Statement for Schema Revision 15266417 and the translation is 100% complete.

Deze verklaring beschrijft hoe en wanneer Wikimedia de informatie verzamelt, gebruikt en deelt die wij van onze enquête-deelnemers ontvangen.

Deze enquête maakt gebruik van Google Forms. Dit betekent dat gebruik van je gegevens door Google onderhevig is aan hun privacyverklaring en servicevoorwaarden.

Doel van de enquête

Wij waarderen je mening! Deze enquête helpt ons te begrijpen hoe gebruikers de Wikimedia-projecten gebruiken. Met die kennis kunnen wij deze projecten beter maken. Om deze enquête te onderscheiden van eerdere en toekomstige Wikimedia-enquêtes, wordt deze enquête aangeduid met het schema revision number: 15266417.

Welke informatie verzamelen we?

Naast de informatie uit je antwoorden op deze enquête, verzamelen we mogelijk ook andere informatie zoals je IP-adres toen je begon en eindigde met de enquête, browsing gegevens, je antwoorden op de enquête en alle andere informatie die je opgeeft of die aan ons doorgegeven worden. Je antwoorden in deze survey worden aan de verzamelde browsing gegevens gekoppeld om te begrijpen hoe en waarom onze gebruikers de Wikimedia-projecten bezoeken.

Informatiedeling en openbaarmaking

Deze enquête verzamelt twee soorten data: de antwoorden die je geeft, en informatie zoals IP-adres en browsing-gegevens. Alle ruwe antwoorden uit de enquête worden publiekelijk gedeeld zoals ze zijn gegevens door de gebruiker, met uitzondering van de antwoorden uit het vrije tekstveld dat wij “Overig” noemen.

Alle andere verzamelde ruwe informatie, zoals browsing gegevens, wordt alleen gedeeld met medewerkers, freelancers, service aanbieders en vrijwilligers van Wikimedia die de informatie moeten verwerken en die een geheimhoudingsovereenkomst getekend hebben, met uitzondering van de hieronder beschreven omstandigheden. We kunnen geanonimiseerde or geaggregeerde statistieken over de resultaten van de enquête openbaar maken, onder andere via onze websites en ons blog.

We mogen verzamelde informatie openbaar maken wanneer wij daartoe bij wet verplicht zijn, wanneer we je toestemming hebben, wanneer nodig om onze rechten, privacy, veiligheid, gebruikers of het algemene publiek te beschermen en wanneer nodig om om onze Gebruiksvoorwaarden of welk ander beleid van Wikimedia dan ook te waarborgen.

Belangrijke informatie

Wikimedia is een wereldwijde beweging die zich inzet voor vrije en open kennis. Door je antwoorden vast te leggen, ga je akkoord met de overdracht, opslag en gebruik van de verzamelde informatie in de Verenigde Staten en andere plaatsen, al naargelang noodzakelijk is om bovenstaande doeleinden te bereiken.

Wikimedia is zich bewust van het belang van de privacy van gebruikers. Daarom doen we er alles aan om de ongeautoriseerde openbaarmaking, gebruik of vernietiging van de informatie die we bewaren te voorkomen. Persoonlijk herleidbare informatie (voor zover aanwezig) wordt na 90 dagen verwijderd. Bepaalde soorten ruwe, niet-publieke gegevens, zoals IP-adressen of user-agent informatie, zal worden geaggregeerd, geanonimiseerd of verwijderd binnen 90 dagen. Bepaalde soorten niet-persoonlijk herleidbare informatie en geaggregeerde of geanonimiseerde gegevens kunnen onbeperkt bewaard blijven. Zie onze Richtlijnen voor dataretentie voor meer informatie.


Nogmaals dank voor je feedback!


De Wikimedia Foundation


Let op dat in het geval van strijdigheid tussen de betekenis of interpretatie in de originele Engelse versie van dit document en een vertaling, de originele Engelse versie voorrang zal hebben.