Jump to content

Legal:Survey Privacy Statement for Schema Revision 15266417/ro

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Legal:Survey Privacy Statement for Schema Revision 15266417 and the translation is 94% complete.

Declarația de mai jos descrie când și cum colectează, folosește și publică Wikimedia informațiile primite de la participanții la cercetare.

Vă rugăm să țineți cont că chestionarul folosește Google Forms, ceea ce înseamnă că Google folosește informația bazat pe Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile companiei.

Scopul chestionarului

We appreciate your feedback! This short survey will help us understand how users use the Wikimedia projects and evaluate how we can improve them. In order to differentiate this survey from past and future Wikimedia surveys, this survey is identified with a schema revision number: 15266417.

Ce informații colectăm

În afară de informațiile incluse în răspunsurile dumneavoastră, am putea avea acces și la alte informații printre care adresa IP, când ați început și terminat chestionarul, date de navigare, răspunsurile la chestionar și orice alte date oferite de dumneavoastră sau transmise către noi. Pentru a ne ajuta să înțelegem cum și de ce utilizatorii noștri vizitează proiectele Wikimedia, vom corela răspunsurile din acest chestionar cu datele de navigare colectate.

Publicarea și distribuirea informațiilor

Chestionarul colectează două tipuri de date: răspunsurile pe care le oferiți și informații precum adresa IP și datele de navigare. Vom publica toate răspunsurile la chestionar în forma introdusă de utilizator, cu excepția răspunsurilor introduse ca text în câmpul "Altele".

Toate celelalte informații brute colectate, precum datele de navigare, vor fi accesibile angajaților Wikimedia, contractorilor, furnizorilor de servicii și voluntarilor care au nevoie să proceseze aceste informații și care au semnat contracte de confidențialitate, cu excepția situațiilor descrise mai jos. Vom putea publica statistici anonimizate sau agregate privitoare la rezultatele chestionarului, inclusiv pe site-urile și blogurile noastre.

Putem distribui toate informațiile colectate atunci când o cere legea, când avem permisiunea dumneavoastră, când este necesar pentru a ne proteja drepturile, intimitatea, securitatea noastră, a utilizatorilor sau a publicului larg, precum și când este necesar să punem în aplicare Termenii de utilizare sau orice altă politică Wikimedia.

Informații importante

Wikimedia este o organizație globală angajată în promovarea cunoștințelor libere și deschise. Oferindu-ne răspunsurile dumneavoastră, sunteți de acord cu transferul, păstrare și folosirea informațiilor colectate în Statele Unite ale Americii și alte locuri, după cum este necesar pentru îndeplinirea scopurilor și obiectivelor discutate mai sus.

Wikimedia înțelege importanța intimității utilizatorilor. De aceea, ne străduim să ne protejăm utilizatorii de la publicarea, folosirea sau distrugerea neautorizată a informațiilor pe care le deținem. Informațiile ce pot identifica o anume persoană (dacă există) vor fi șterse în 90 de zile. Anumite tipuri de date nepublice, precum adresele IP sau user-agent-ul browserului vor fi agregate, anonimizate sau șterse în 90 de zile. Anumite tipuri de informații de identificare nepersonale, precum și informațiile agregate sau anonimizate ar putea fi păstrate pe termen nelimitat. Vedeți politica noastră de păstrare a datelor pentru mai multe informații.


Vă mulțumim din nou pentru feedback!


Fundația Wikimedia


Vă rugăm să rețineți că în cazul oricăror diferențe de sens sau interpretare între versiunea originală în limba engleză a acestui document și o traducere, versiunea originală în limba engleză prevalează.