Accesul la politica de date personale nedestinate publicului/Excepții minore

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Access to nonpublic personal data policy/Underage exemptions and the translation is 50% complete.
Outdated translations are marked like this.

Fundația Wikimedia Accesul la politica de informație nepublică este o politică aprobată de consiliu care stabilește limite minime pentru cei cărora Fundația le va permite să obțină acces la drepturi de acces sensibile, cum ar fi Checkuser, Oversight sau OTRS. Ca parte a politicii, membrii OTRS trebuie să aibă 16 ani sau mai mult și toți ceilalți titulari de drepturi avansate (cum ar fi Checkusers sau Oversighters) trebuie să aibă 18 ani. Uneori pot exista utilizatori de încredere care nu îndeplinesc cerințele de vârstă normală și merită să fie revizuite pentru o posibilă excepție de la această politică. Dacă doriți să fiți luat în considerare pentru o excepție, puteți trimite un e-mail la adresa ca@wikimedia.org. Puteți găsi procedura generală care va fi urmată mai jos:

  1. Excepția trebuie să fie aprobată atât de Departamentul Juridic (Consilier General sau Delegat), cât și de Departamentul de Angajament Comunitar (șeful angajamentului comunitar sau delegatul).
  2. Departamentele vor examina solicitantul și vor determina oportunitatea.
  3. În urma aprobării din partea Comisiei juridice și a CE, recomandarea va fi adresată directorului executiv care păstrează autoritatea de a acorda excepția în cadrul consiliului de administrație al autorității de politici publice.
  4. În urma aprobării directorului executiv, utilizatorul va trebui să treacă procesul obișnuit de alegere sau selecție comunitară.
  5. Utilizatorii vor fi rugați să aibă atât ei înșiși, cât și un părinte sau tutore semnează o versiune modificată a acordului de confidențialitate care le va fi trimisă direct dacă este aprobată. Utilizatorii vor fi marcați ca minori pe panoul de anunțuri aplicabil.
Pagini legate de confidențialitate