Wikimédia: Körülbelül

  From the Wikimedia Foundation Governance Wiki
  This page is a translated version of the page Wikimedia:About and the translation is 100% complete.
  Wikimedia-logo black.svg

  Wikimedia Foundation Governance Wiki

  Information
  Policies
  Content

  Üdvözöljük a Wikimedia Foundation Governance Wiki oldalán, ahol a Wikimedia Foundation többféle kormányzással és szakpolitikával kapcsolatos anyagot tesz elérhetővé a nyilvánosság számára.

  Üdvözöljük

  Köszönöm, hogy itt vagy!

  Ez a wiki nem pontosan követi ugyanazokat a szabályokat, mint a többi Wikimédia projekt, mivel „nem mindenki számára nyitott” szerkesztésre, és nézeteltérés esetén a döntéshozatali mechanizmust a Wikimedia Alapítvány munkatársai vagy igazgatósága kezeli. a vagyonkezelők.

  Kezelését a Wikimedia Foundation munkatársai és alvállalkozói végzik, elsősorban a kommunikációs és a jogi osztályokon belül

  Hatókör

  Fő cikk: Wikimédia:Hatókör

  Ez a wiki nyilvánosan elérhetővé tesz a Wikimedia Foundation több kormányzással és politikával kapcsolatos anyagot, mint például:

  Fordítások:Wikimedia:About/11/hu Ezenkívül tárolja a már nem aktívan használt vagy karbantartott Foundation Wiki-tartalom archívumát.

  Fiókok ezen a wikin

  Fő cikk: Wikimédia:Fiókszabályzat

  2021 októberében a többi Wikimédia-projekt wikijén minden regisztrált fiók szerkesztési hozzáférést kapott ennek a wikinek a beszélgetési és felhasználói oldalaihoz, és képessé vált a wiki tartalmának az angoltól eltérő nyelvekre történő fordítására.

  A normál tartalmi oldalakon a szerkesztés a jóváhagyott szerkesztői fiókokra korlátozódik.

  Adminisztrátorok ezen a wikin

  Az adminisztrátorok között korábban számos alapítványi alkalmazott és nem alapítványi önkéntes is volt. 2013 májusától ezen a webhelyen csak az alapítványi testület és a személyzet tagjai lehetnek adminisztrátorok (bár bizonyos esetekben ideiglenes adminisztráció is lehetséges az alapítványon kívüli személyzet számára).

  Stewards és global sysops rendszergazdai jogokkal rendelkezik ezen a wikin.