Wikimédia: Körülbelül

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia:About and the translation is 53% complete.
Outdated translations are marked like this.

Üdvözöljük a Wikimedia Foundation Governance Wiki oldalán, ahol a Wikimedia Foundation többféle kormányzással és szakpolitikával kapcsolatos anyagot tesz elérhetővé a nyilvánosság számára.

Üdvözöljük

Köszönöm, hogy itt vagy!

Ez a wiki nem pontosan követi ugyanazokat a szabályokat, mint a többi Wikimédia projekt, mivel „nem mindenki számára nyitott” szerkesztésre, és nézeteltérés esetén a döntéshozatali mechanizmust a Wikimedia Alapítvány munkatársai vagy igazgatósága kezeli. a vagyonkezelők.

Kezelését a Wikimedia Foundation munkatársai és alvállalkozói végzik, elsősorban a kommunikációs és a jogi osztályokon belül

Hatáskör

Főlap: Wikimedia:Scope

This wiki makes publicly available multiple governance and policy related materials from the Wikimedia Foundation, such as:

It also stores the archives of the no longer actively used or maintained Foundation Wiki content.

Fiókok ezen a wikin

Regisztráljon felhasználói fiókot
Főlap: Wikimedia:Accounts policy

2021 októberében a többi Wikimédia-projekt wikijén minden regisztrált fiók szerkesztési hozzáférést kapott ennek a wikinek a beszélgetési és felhasználói oldalaihoz, és képessé vált a wiki tartalmának az angoltól eltérő nyelvekre történő fordítására.

A normál tartalmi oldalakon a szerkesztés a jóváhagyott szerkesztői fiókokra korlátozódik.

Adminisztrátorok ezen a wikin

Az adminisztrátorok között korábban számos alapítványi alkalmazott és nem alapítványi önkéntes is volt. 2013 májusától ezen a webhelyen csak az alapítványi testület és a személyzet tagjai lehetnek adminisztrátorok (bár bizonyos esetekben ideiglenes adminisztráció is lehetséges az alapítványon kívüli személyzet számára).

Stewards és global sysops rendszergazdai jogokkal rendelkezik ezen a wikin.

Core administrators team

As of 2023. október 11., the core team of administrators primarily responsible for operations and maintenance of Wikimedia Foundation Governance Wiki are:

Contacting the core administrators team

Anyone with a registered account can post on this wiki's Babel noticeboard, which is regularly monitored by the core administrators team. You can also use the {{Edit request}} template to make a request for an edit on a specific page. If needed, you can contact the wiki's coordinating Wikimedia Foundation department, Communications, via email: talktocomms@wikimedia.org

Wikimedia Foundation staff can contact the core administrators team via the internal #governance-wiki Slack channel.

Lásd még