Acces la politica de date cu caracter personal-rezumat

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Access to nonpublic personal data policy/Summary and the translation is 86% complete.
Outdated translations are marked like this.
Doriți să ajutați cu traducerea? Traduceți mesajele lipsă.

Acesta este un rezumat ușor de utilizat al accesului la politica privind datele personale nedestinate publicului.

Atenție: Prezentul rezumat nu face parte din accesul la politica de date cu caracter personal și nu este un document legal. Este pur și simplu o referință la îndemână pentru înțelegerea accesului deplin la politica privind datele personale non-publice. Gândiți-vă la acesta ca la interfața ușor de utilizat.

Deoarece credem că confidențialitatea comunității Wikimedia este esențială, membrii comunității care au acces la date cu caracter personal ne-publice pot să elibereze informații numai în anumite circumstanțe, cum ar fi:

Pentru că considerăm că protejarea confidențialității comunității Wikimedia este o valoare Wikimedia importantă, cei care au acces la date cu caracter personal trebuie:

Întrucât apreciem membrii comunității care au un rol major atât în securitatea site-urilor Wikikedia cât și în cea a utilizatorilor săi și vrem sa le respectăm confidențialitatea, promitem să o facem: