Acces la politica de date cu caracter personal-rezumat

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Access to nonpublic personal data policy/Summary and the translation is 86% complete.
Outdated translations are marked like this.

Acesta este un rezumat ușor de utilizat al accesului la politica privind datele personale nedestinate publicului.

Atenție: Prezentul rezumat nu face parte din accesul la politica de date cu caracter personal și nu este un document legal. Este pur și simplu o referință la îndemână pentru înțelegerea accesului deplin la politica privind datele personale non-publice. Gândiți-vă la acesta ca la interfața ușor de utilizat.

Deoarece credem că confidențialitatea comunității Wikimedia este esențială, membrii comunității care au acces la date cu caracter personal ne-publice pot să elibereze informații numai în anumite circumstanțe, cum ar fi:

Pentru că considerăm că protejarea confidențialității comunității Wikimedia este o valoare Wikimedia importantă, cei care au acces la date cu caracter personal trebuie:

Întrucât apreciem membrii comunității care au un rol major atât în securitatea site-urilor Wikikedia cât și în cea a utilizatorilor săi și vrem sa le respectăm confidențialitatea, promitem să o facem: