Jump to content

Wikimedia Foundation adományozókra vonatkozó adatvédelmi nyilatkozata: Válassza ki a szolgáltató adatait

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Donor privacy policy/Supplement and the translation is 100% complete.

Az Adományozói adatvédelmi nyilatkozatunk ismerteti, milyen személyes adatokat gyűjtünk és használunk a Wikimedia támogatásgyűjtő szolgáltatások működtetése során. A szolgáltatások nyújtása során néha megosztunk személyes adatokat harmadik fél szolgáltatókkal, akik a Wikimedia támogatásgyűjtő szolgáltatások üzemeltetésben és egyszerűsítésében segítenek nekünk vagy adományozási oldalaink üzemeltetésében segítenek, illetve javítják a felhasználói élményt. Néhány szolgáltatónk kéri, hogy tegyünk ki az adatvédelmi nyilatkozatukra mutató hivatkozást. A szolgáltatók és a nyilatkozataikra mutató hivatkozások az alábbiakban megtalálhatók.

Felhívjuk figyelmét, hogy a listán nem szerepel minden szolgáltató, akikkel megosztjuk az adományozók személyes adatait; az adatait az adományozói adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően más szolgáltatók is kezelhetik.

  • Az e-mailben kapott kérdéseket, kéréseket a Zendesk segítségével válaszoljuk meg. A Zendesk adatvédelmi nyilatkozata itt érhető el. A Zendesk egyes országokra vonatkozóan különleges feltételeket alkalmaz. Ezekre vonatkozóan lásd a nyilatkozatuk részét.