Política de privacitat per a donants de la Fundació Wikimedia: triar les dades dels proveïdors de serveis

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Donor privacy policy/Supplement and the translation is 100% complete.

La nostra política de privacitat per a donants inclou les dades personals que recopilem i utilitzem per fer funcionar els serveis de recaptació de fons de Wikimedia. En el procés de proveir aquest serveis, de vegades compartim dades personals amb proveïdors de serveis externs que ens ajuden amb el funcionament i la facilitació dels serveis de recaptació de fons de Wikimedia, o que ens ajuden a gestionar les nostres pàgines de donacions o a millorar la vostra experiència quan hi accediu. Alguns dels nostres proveïdors ens demanen que publiquem enllaços a les seves polítiques de privacitat. A continuació, podeu trobar una llista d'aquests proveïdors de serveis i dels enllaços a les seves polítiques de privacitat.

Cal tenir en compte que aquesta no és una llista integral de tots els proveïdors de serveis amb els quals compartim les dades personals dels donants. De fet, altres serveis també poden gestionar les vostres dades, d'acord amb la nostra política de privacitat per a donants.

  • Utilitzem Zendesk per administrar i respondre a les preguntes i peticions rebudes per correu electrònic. Podeu trobar les dades de privacitat de Zendesk en aquest enllaç. Zendesk té termes específics addicionals que són aplicables a determinats països. Per conèixer-los, consulteu aquesta secció de la seva política.