Wikimedia Foundations fortrolighedspolitik for donorer: Oplysninger om udvalgte tjenesteudbydere

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Donor privacy policy/Supplement and the translation is 100% complete.

Vores Fortrolighedspolitik for donorer beskriver de personlige oplysninger, vi indsamler og bruger til driften af Wikimedia Fundraising Services. Under processen for at stille disse tjenester til rådighed, vil vi til tider dele personlige oplysninger med tredjepartstjenesteudbydere, der bistår med driften og faciliteringen af Wikimedia Fundraising Services, eller som hjælper med at drive vores donationswebsider eller forbedre din oplevelse på dem. Nogle af vores tjenesteudbydere beder os om at have links til deres fortrolighedspolitikker. Du kan finde en liste over disse tjenesteudbydere samt links til deres politikker nedenfor.

Bemærk, at dette ikke er en omfattende liste over alle tjenesteudbydere, som vi deler personlige oplysninger om donorer med, det er muligt, at andre tjenester også vil håndtere dine data, dette i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik for donorer.

  • Vi anvender Zendesk til at administrere og svare på e-mailspørgsmål og- anmodninger. Zendesks fortrolighedsoplysninger kan findes på dette link. Zendesk har yderligere specifikke vilkår, der gælder i visse lande. Se dette afsnit i deres politik for at se sådanne specifikke vilkår.