Jump to content

Wikimedia Foundation retningslinjer for personvern for bidragsytere: Velg informasjon om tjenesteleverandører

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Donor privacy policy/Supplement and the translation is 100% complete.

Våre retningslinjer for personvern for bidragsytere beskriver personopplysningene som vi samler inn og bruker for å kunne betjene våre Wikimedia innsamlingstjenester. For å kunne tilby disse tjenesten, deler vi noen ganger personopplysninger med tredjeparts tjenestetilbydere som assisterer oss med drift og tilrettelegging av Wikimedias innsamlingstjenester, eller som hjelper oss med å drive donasjonsidene våre eller forbedre dine opplevelser av dem. Noen av våre tjenestetilbydere ber oss om å poste lenker med deres retningslinjer for personvern. En liste med disse tjenestetilbyderne og lenker til deres retningslinjer finnes under.

Vær oppmerksom på at dette ikke er en uttømmende liste over alle tjenestetilbyderne som vi deler personopplysninger om bidragsyterne med, andre tjenester kan også håndtere dataene dine, i samsvar med våre retningslinjer for bidragsytere.

  • Vi bruker Zendesk for å administrere og svare på spørsmål og forespørsler innsendt på e-post. Zendesks personverninformasjon finnes på denne lenken. Zendesk har ytterligere spesifikke vilkår som gjelder i visse land. For disse, se dette avsnittet i deres retningslinjer.