Wikimedia Foundation sekretesspolicy för donatorer: Välj tjänsteleverantörsinformation

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Donor privacy policy/Supplement and the translation is 100% complete.

Vår sekretesspolicy för donatorerbeskriver de personuppgifter vi samlar in och använder för att driva Wikimedia Fundraising Services. Under tillhandahållandet av dessa tjänster delar vi ibland personuppgifter med tredjepartsleverantörer som hjälper oss att driva och underlätta Wikimedia Fundraising Services, eller för att hjälpa till att driva våra doneringssidor eller förbättra din upplevelse av dem. Några av våra tjänsteleverantörer ber oss lägga upp länkar till deras sekretesspolicy. En lista över dessa tjänsteleverantörer och länkar till deras policy finns nedan.

Observera att detta inte är en omfattande lista över alla tjänsteleverantörer som vi delar donatorers personuppgifter med. Andra tjänster kan också hantera dina uppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy för donatorer.

  • Vi använder Zendesk för att administrera och svara på mailade frågor och önskemål. Zendesks sekretessinformation finns på den här länken. Zendesk har ytterligare specifika villkor som gäller i vissa länder. För dessa, se detta avsnitt i deras policy.