Wikimedia Foundation Privacybeleid voor donateurs Kies informatie dienstverleners

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Donor privacy policy/Supplement and the translation is 100% complete.

Ons Privacybeleid voor donateurs beschrijft de persoonlijke gegevens die we verzamelen om Wikimedia fondsenwervingsdiensten uit te voeren. Tijdens het leveren van deze diensten, delen we soms persoonlijke gegevens met externe dienstverleners die ons bijstaan bij de uitvoering en het beheer van de Wikimedia fondsenwervingsdiensten, of die helpen onze donateurspagina's te laten werken of uw ervaring daarmee te verbeteren. Sommige van onze dienstverleners vragen ons om linken naar hun privacybeleid te posten. Een lijst van deze dienstverleners en linken naar hun beleid kunt u hieronder vinden.

Merk op dat dit geen alomvattende lijst van alle dienstverleners is waarmee we persoonlijke gegevens van donateurs delen; andere dienstverleners kunnen ook uw gegevens gebruiken, in overeenstemming met ons Privacybeleid voor donateurs.

  • We gebruiken Zendesk om vragen en verzoeken per e-mail te beheren en te beantwoorden. De privacy-informatie van Zendesk kunt u vinden via deze link. Zendesk heeft aanvullende specifieke voorwaarden die in bepaalde landen gelden. Zie daarvoor deze paragraaf van hun beleid.