Politică de confidențialitate pentru donatorii Fundației Wikimedia: Selectați informațiile furnizorilor de servicii

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Donor privacy policy/Supplement and the translation is 100% complete.

Politica de confidențialitate pentru donatori descrie datele cu caracter personal pe care le colectăm și le utilizăm pentru a gestiona serviciile de strângere de fonduri Wikimedia. În cursul furnizării acestor servicii, împărtășim uneori date cu caracter personal cu furnizorii terți de servicii care ne asistă cu organizarea și facilitarea serviciilor de strângere de fonduri Wikimedia, care ne ajută să rulăm paginile de donație sau să vă îmbunătățim experiența cu acestea. Unii dintre furnizorii noștri de servicii ne cer să postăm linkuri către politicile lor de confidențialitate. O listă a acestor furnizori de servicii și link-uri către politicile lor poate fi găsită mai jos.

Vă rugăm să rețineți că aceasta nu este o listă completă a tuturor furnizorilor de servicii cu care împărtășim datele personale ale donatorilor; alte servicii pot gestiona, de asemenea, datele dvs., în conformitate cu politica noastră de confidențialitate pentru donatori.

  • Folosim Zendesk pentru a administra și a răspunde la întrebările și solicitările trimise prin e-mail. Informațiile referitoare la confidențialitatea Zendesk pot fi găsite la acest link. Zendesk are termeni specifici suplimentari care se aplică în anumite țări. În acest sens, consultați secțiunea aceasta din politica lor.