Wikimedia Foundation Feedback Privacy Statement

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Legal:Feedback privacy statement and the translation is 77% complete.
Outdated translations are marked like this.

Вашето мнение

Ние ценим вашето мнение! Обратната връзка от потребители като Вас е един от най-добрите начини нашите потребители и ние самите да разберем какво работи и какво – не, както и какво можем да направим всички заедно, за да подобрим качеството на услугите ни.

Когато изразявате своето мнение, ние се отнасяме към него по възможно най-явен начин. Тук е разяснено по-подробно какво възприемаме за публична информация и какви лицензи са приложими. Накратко, вие се съгласявате да направите своя принос публичен и да го лицензирате под CC0 или CC BY SA 3.0. Освен ако не е посочено друго, вашата лична информация ще бъде третирана като друга лична информация по силата на Политиката за поверителност, която може да позволи, например, публично оповестяване на вашето потребителско име.

Ако ни дадете ваш имейл адрес, ние можем да го използваме, за да общуваме с вас и да ви изпращаме актуализации за вашите мнения и отзиви.

Фондация Уикимедия може да преглежда тези отзиви и друга събрана информация, включително и вашето потребителско име (ако сте предоставили такова), вашият IP адрес и всякакви други предоставени или изпратени до нас данни.

Като част от нашите усилия за подкрепа или помощ за подобряване на обслужването и дейностите на Уикимедия, ние може да поискаме обществено преглеждане и обсъждане на нашите проблеми. Поради тази причина е възможно да публикуваме част или всички ваши мнения и отзиви и друга публична информация в обществените медии, включително в уебстраници и блогове.

Коментарите и публичната информация от вашите отзиви може да бъдат включени в публикуваните от Фондация Уикимедия общодостъпни данни с цел анализ, съвместно използване или обсъждане на нашите дейности.

Ние можем да разкрием информация, когато такава бъде изискана законово, когато това е необходимо за защита правата, поверителността или безопасността на нас или нашите потребители, а също и ако това е необходимо с цел съблюдаване на нашите Условия за ползване.

Ние можем да споделим вашите отзиви и друга информация с трети страни, предоставящи услуги, с цел поддръжка или съдействие при подобряването на обслужването и дейностите на Уикимедия.

Когато предоставяте обратна връзка (мнения, отзиви), вие се съгласявате с прехвърлянето на информацията, събрана в САЩ и други места, която може да се изисква за изпълнение на горепосочените цели и задачи. Вие се съгласявате, че не бива да очаквате обезщетение за каквито и да било идеи, предоставени ни от ваша страна.

Благодарим ви отново за оказаната помощ за подобряване на проектите на Фондация Уикимедия!

Wikimedia Foundation


Забележка: Горният текст е разяснение за начина, по който Фондация Уикимедия третира информацията, получена чрез обратна връзка от потребители с инструменти като ArticleFeedback, WikiLove, MoodBar, както и чрез други средства с подобна функционалност. Като част от тази обратна връзка в тези инструменти има връзки към това обяснение.