Privacyverklaring over terugkoppeling

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Legal:Feedback privacy statement and the translation is 100% complete.

Uw terugkoppeling

We waarderen uw terugkoppeling. Terugkoppeling van gebruikers zoals u is voor ons en onze gebruikers een van de beste manieren om uit te vinden wat werkt, wat niet werkt en hoe we onze diensten voor u kunnen verbeteren.

Als u terugkoppeling geeft, dan behandelen we die op een transparante wijze. In het bijzonder lichten we hier toe wat voor ons openbare gegevens zijn en welke licenties daarop van toepassing zijn. In het kort, gaat u akkoord met dat uw bijdrage openbaar is en wordt gelicenseerd onder ofwel de licentie CC0 ofwel CC BY SA 4.0. Tenzij anders is aangegeven, worden persoonsgegevens die naar u terug te herleiden zijn behandeld zoals andere persoonlijke gegevens die onder ons privacybeleid vallen. Volgens dit beleid mag bijvoorbeeld uw gebruikersnaam openbaar gemaakt worden.

Als u een e-mailadres opgeeft, kunnen we dat gebruiken om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden over wat we met uw terugkoppeling hebben gedaan.

De Wikimedia Foundation kan de terugkoppeling en andere gegevens die zijn verzameld bekijken, inclusief uw gebruikersnaam (als u die hebt opgegeven), uw IP-adres en andere gegevens die u aan ons hebt verstrekt.

Als onderdeel van onze inspanningen om Wikimedia-activiteiten te ondersteunen, is het mogelijk dat we in het openbaar overleggen over onze uitdagingen of vragen voorstellen te beoordelen. Om die reden is het mogelijk dat we uw terugkoppeling geheel of gedeeltelijk publiceren in openbare media, inclusief op websites en blogs.

Uw feedback en openbare gegevens kunnen opgenomen worden in openbaar beschikbare gegevensverzamelingen in een poging om onze activiteiten bij de Wikimedia Foundation te analyseren, te delen en te bediscussiëren.

Het is mogelijk dat we gegevens beschikbaar stellen als dat om juridische redenen verplicht is, om onze eigen rechten, privacy of gebruikers te beschermen, en als het nodig is om onze Gebruiksvoorwaarden af te dwingen.

We kunnen uw terugkoppelen en andere gegevens delen met derde partij dienstverleners met als doel het verbeteren van de gang van zaken binnen en activiteiten van Wikimedia.

Door terugkoppeling te geven, stemt u toe in het overbrengen van de verzamelde gegevens naar de Verenigde Staten en andere plaatsen waar het nodig is de aangegeven doelstellingen te bereiken die hierboven worden aangegeven. U hebt begrepen dat u geen verwachting van compensatie voor ideeën die ons aangeeft kunt hebben.

Nogmaals onze hartelijke dank voor uw hulp bij het beter maken van de Projecten van de Wikimedia Foundation!

Wikimedia Foundation


Nota bene: De bovenstaande tekst is een toelichting over hoe de Wikimedia Foundation omgaat met terugkoppeling op hulpmiddelen zoals ArticleFeedback, WikiLove, MoodBar en soortgelijke bijzondere functionaliteit. Vanuit deze hulpmiddelen wordt naar deze tekst verwezen als onderdeel van het terugkoppelingsproces.