Wikimedia Foundation Feedback Privacy Statement

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Legal:Feedback privacy statement and the translation is 77% complete.
Outdated translations are marked like this.

Palautteesi

Me arvostamme antamaasi palautetta, koska se on paras keino meille, sekä muille käyttäjillemme selvittää, mikä toimii, mikä ei, ja kuinka voimme parantaa palveluamme.

Kun kirjoitat palautetta, kohtelemme sitä läpinäkyvästi. Selitämme tarkasti täällä, mitä pidämme julkisena tietona ja mitkä lisenssit pätevät. Lyhyesti sanottuna suostut tekemään kirjoituksesi julkiseksi ja lisenssoimaan sen joko CC0- tai CC BY-SA 3.0 -lisenssillä. Ellei asiasta erikseen mainita, henkilökohtaisia tunnistetietojasi kohdellaan muiden henkilökohtaisten tunnistetietojen tavoin kuten kuvattu tietosuojakäytännössämme, joka saattaa sallia esimerkiksi käyttäjätunnisteesi julkistamisen.

Jos annat sähköpostiosoitteen, saatamme käyttää sitä yhteydenpitoon kanssasi ja lähettää sinulle päivityksiä palautteeseesi liittyen.

Wikimedia-säätiö voi nähdä palautteen ja muun kerätyn tiedon, mukaan lukien käyttäjätunnisteesi (jos olet sellaisen antanut), IP-osoitteesi ja muun tiedon, jonka olet antanut tai välittänyt meille.

Osana pyrkimyksiämme parantaa Wikimedian hankkeita ja toimintaa saatamme hakea julkista arviointia ja keskustelua asioistamme. Tästä syystä saatamme julkaista palautteesi tai muuta julkista tietoa osittain tai kokonaan julkisessa mediassa, mukaan lukien verkkosivustoilla ja blogeissa.

Palautekommenttisi ja julkinen tieto saatetaan sisällyttää julkisesti saatavilla olevaan dataan pyrkimyksessä analysoida, jakaa ja keskustella toiminnastamme Wikimedia-säätiössä.

Saatamme julkaista tietoa, kun laki sitä vaatii, kun se on tarpeen oikeuksiemme, yksityisyyden, turvallisuuden tai käyttäjien suojelemiseksi ja kun on tarpeen valvoa käyttöehtojamme.

Saatamme jakaa palautteesi ja muuta tietoa kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa pyrkimyksenä tukea tai parantaa Wikimedian hankkeita ja toimintaa.

Antamalla palautetta annat suostumuksesi kerätyn tiedon luovuttamiselle Yhdysvalloille ja muille paikoille sen mukaan kun on tarpeen yllä kuvatun joukon tarkoituksia ja tavoitteita toteuttamiseksi. Ymmärrät, että et voi odottaa korvausta ideoista, jotka annat meille.

Kiitos jälleen siitä, että autat tekemään Wikimedia-säätiön projekteista parempia!

Wikimedia Foundation


Huomaa: Yllä oleva teksti on selitys siitä, kuinka Wikimedia-säätiö käsittelee palautetta sellaisista työkaluista kuin ArticleFeedback, WikiLove ja MoodBar kuten myös samankaltaisista erityisominaisuuksista. Tämä selitys kytkee nämä työkalut osaksi palauteprosessia.