Wikimedia Foundation Feedback Privacy Statement

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Legal:Feedback privacy statement and the translation is 77% complete.
Outdated translations are marked like this.

Els vostres comentaris

Valorem molt els vostres comentaris! Els comentaris dels usuaris com vós són una de les millors maneres d'esbrinar què funciona i què no i com podem entre tots millorar els nostres serveis.

Quan feu comentaris, els tractem de manera transparent. En especial expliquem aquí què tractem com a informació pública i quines llicències s'apliquen. En resum, accepteu que la vostra aportació sigui pública i llicenciar-la sota publicdomain o bé sota licenses (CC0 o CC BY SA 3.0). A menys que s'indiqui el contrari, la vostra informació d'identificació personal serà tractada com qualsevol altra informació d'identificació personal d'acord amb la nostra política de privacitat, que pot permetre, per exemple, la divulgació pública del vostre nom d'usuari.

Si ens feu avinent una adreça de correu electrònic, podem utilitzar-la per comunicar-nos amb vós i enviar-vos actualitzacions dels vostres comentaris.

La Fundació Wikimedia pot veure els comentaris i altra informació recollida, incloent el vostre nom d'usuari (si és que l'heu indicat), la vostra adreça IP i qualsevol altra dada que ens proporcioneu o ens transmeteu.

Com a part dels nostres esforços per donar suport o ajudar a millorar les operacions i activitats de Wikimedia, podem sol·licitar la revisió i discussió pública de diversos aspectes. Per aquesta raó pot ser que publiquem tots o alguns dels vostres comentaris i altra informació pública en mitjans de comunicació públics, inclosos llocs web i blocs.

Els vostres comentaris, així com informació pública, poden ser inclosos en les dades a disposició del públic en un esforç per analitzar, compartir o discutir les nostres activitats a la Fundació Wikimedia.

Podem revelar informació quan sigui requerit per llei, quan sigui necessari per a protegir els nostres drets, la nostre privacitat o seguretat o els nostres usuaris, i quan sigui necessari per fer complir les nostres condicions d'ús.

Podem compartir els seus comentaris i altra informació amb tercers proveïdors de serveis en un esforç per donar suport o ajudar a millorar les operacions i activitats de Wikimedia.

Quan ens proporcioneu informació, doneu consentiment a la transferència de la informació recollida cap als Estats Units d'Amèrica i altres indrets, segons calgui per a dur a terme el conjunt de propòsits i objectius discutits anteriorment. Sou conscient que no teniu dret a compensació per qualsevol idea que ens oferiu.

Gràcies novament per ajudar a millorar els projectes de la Fundació Wikimedia!

Wikimedia Foundation


Nota : El text precedent és l'explicació de com la Fundació Wikimedia tracta comentaris dels usuaris rebuts des de crides com ArticleFeedback,WikiLove,MoodBar, o d'altres de similars. Aquesta explicació enllaça des d'aquestes crides com a part del procés de feedback.