Декларация за поверителност - дефиниции

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Privacy policy/Definitions and the translation is 70% complete.
Outdated translations are marked like this.

Wikimedia Foundation Privacy Policy Definitions

Когато казваме... ...ние разбираме:
Фондация Уикимедия / Фондацията / ние / нас / наше Фондация Уикимедия, организацията с идеална цел, която управлява сайтовете на Уикимедия.
Сайтове на Уикимедия / нашите услуги Сайтовете и услугите на Уикимедия (независимо от езика им), включително основните ни проекти като Уикипедия и Общомедия, както и съответните мобилни приложения, приложно-програмни интрефейси, имейли и уведомления, но с изключение на сайтовете и услугите, изброени в раздел "Какво не покрива тази Декларация за поверителност" по-долу.
Вие / Ваш / мен Вас, независимо дали сте личност, група или организация и независимо дали използвате сайтовете на Уикимедия или нашите услуги от свое име или от името на някой друг.
тази Декларация / тази Декларация за поверителност Този документ, озаглавен "Декларация за поверителност на фондация Уикимедия"
приноси съдържанието, което добавяте или променяте на който и да е от сайтовете на Уикимедия
лични данни, лична информация информацията, която Вие ни предоставяте или информацията, която събираме за Вас, и която може да послужи за персоналната Ви идентификация. За да сме ясни, макар че ние не събираме задължително всички изброени по-долу типове информация, ние считаме за "лична информация" поне следното, ако то не е и без това публично достояние и може да послужи за идентифицирането Ви:
(а) истинското Ви име, адреса, телефонния номер, имейл адреса, паролата, идентификационни номера на документи за самоличност, IP адреса, пълния низ на браузърния user-agent, номера на кредитната карта;
(б) в съчетание с изброеното в буква (а): всички чувствителни данни като дата на раждане, пол, сексуална ориентация, расов или етнически произход, семейно положение, болести или увреждания, политическа принадлежност и религия;
трета страна / трети страни лица, организации, уебсайтове, услуги, продукти и приложения, които не са контролирани, управлявани или експлоатирани от фондация Уикимедия. Това включва други потребители на Уикимедия и независими организации и групи, които съдействат за пропагандиране на движението Уикимедия, като Wikimedia chapters, thematic organizations, и user groups, както и доброволци, служители, директори, ръководители, grant recipients и подизпълнители на тези организации и групи. user groups, и thematic organizations, както и служителите, директорите, ръководителите и подизпълнителите на тези организации и групи.
Свързани страници