Tietosuojakäytäntö/Määritelmät

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Privacy policy/Definitions and the translation is 75% complete.
Outdated translations are marked like this.

Wikimedia Foundation Privacy Policy Definitions

Kun me sanomme... ...tarkoitamme sillä:
Wikimedia Foundation / Wikimedia-säätiö / säätiö / me / meitä / meidän Wikimedia-säätiö (The Wikimedia Foundation, Inc.), voittoa tavoittelematon yhteisö, joka ylläpitää Wikimedian sivustoja.
Wikimedian sivustot / palvelumme Wikimedian verkkosivustot ja palvelut (kielestä riippumatta), joihin sisältyvät tärkeimmät projektimme kuten Wikipedia ja Wikimedia Commons sekä mobiilisovellukset, API-ohjelmistorajapinnat, sähköpostit ja ilmoitukset. Tähän ei kuitenkaan kuulu sivustot ja palvelut, jotka on erikseen lueteltu kohdassa "Mitä tämä tietosuojakäytäntö ei koske" alapuolella.
sinä / sinun / sinua Sinä, riippumatta siitä, oletko yksilö, ryhmä vai yhteisö, ja riippumatta siitä, käytätkö Wikimedian sivustoja taikka meidän palveluitamme omaksi hyödyksesi vai jonkun muun puolesta.
tämä käytäntö / tämä tietosuojakäytäntö Tämä asiakirja, jonka nimi on "Wikimedia-säätiön tietosuojakäytäntö".
muokkaukset Lisäämäsi sisältö ja tekemäsi muutokset jokaiseen Wikimedian sivustoon.
henkilötieto Tiedot, jotka toimitat meille tai joita keräämme sinusta ja joita voidaan käyttää sinun tunnistamiseesi. Selvennyksen vuoksi on sanottava, että vaikka me emme lähtökohtaisesti kerää kaikkea alla mainittua tietoa, meidän mielestämme vähintään seuraavat ovat "henkilötietoja", jos ne ovat muutoin ei-julkisia ja jos niitä voidaan käyttää sinun tunnistamiseesi:
(a) oikea nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi, henkilötunnuksesi valtion myöntämässä henkilökortissa, IP-osoitteesi, tiedot käyttämästäsi tietoliikenneyhteydestä, luottokorttisi numero;
(b) silloin kun seuraavat tiedot liittyvät johonkin (a)-kohdan sisältämään tietoon: arkaluontoiset tiedot kuten syntymäaika, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen, tiedot rodusta tai etnisestä alkuperästä, siviilisääty tai muu sääty, tiedot terveydestä ja sairauksista, poliittinen tai uskonnollinen vakaumus; ja
kolmas osapuoli / kolmannet osapuolet Yksilöt, yhteisöt, verkkosivustot, palvelut, tuotteet ja sovellukset, jotka eivät ole Wikimedia-säätiön kontrollipiirissä tai joita se ei hallitse tai ylläpidä. Tämä käsittää myös muut Wikimedian käyttäjät ja itsenäiset yhteisöt tai ryhmät, joiden tehtävänä on edistää Wikimedian aatetta. Tällaisia ovat Wikimedian paikallisyhdistykset, teemaan perustuvat järjestöt ja käyttäjien ryhmät sekä vapaaehtoistyöntekijät, varsinaiset työntekijät, johtajat ja johtavat toimihenkilöt, lahjoitusten vastaanottajat ja alihankkijat, jotka kuuluvat edellä mainittuihin yhteisöihin tai ryhmiin.
Tietosuojaan liittyviä sivuja