Jump to content

Política de privadesa/Resum

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Privacy policy/Summary and the translation is 92% complete.
Wikimedia Foundation Privacy Policy
This is a summary of the Privacy Policy. To read the full terms, click here.
Descàrrec: Aquest resum no és una part de la Política de privadesa i no és un document legal. Només és una referència pràctica per a facilitar la comprensió de la totalitat de la Política de privadesa. Penseu en això com la interfície d'usuari amigable de la nostra Política de privadesa.

Perquè creiem que no hauríeu de proporcionar informació personal per participar en el moviment del coneixement lliure, podeu:

El nostre objectiu és entendre com s'utilitzen els llocs de Wikimedia per millorar-los, pel que recollim certa informació quan:

Ens comprometem a:

Tingueu en compte:

  • Qualsevol contingut que afegiu o qualsevol canvi que realitzeu en un lloc Wikimedia seran públics i permanentment disponibles.
  • Si agregueu contingut o realitzeu un canvi en un lloc Wikimedia sense iniciar una sessió el contingut o canvi seran públics i estaran permanentment atribuïts a l'adreça IP que hagi estat emprada en aquell moment en lloc d'un nom d'usuari.
  • La comunitat d'editors voluntaris i col·laboradors és un òrgan d'autocontrol. Alguns administradors dels llocs de Wikimedia, que són elegits per la comunitat, utilitzen eines que els concedeixin un accés limitat a la informació pública sobre les contribucions recents perquè puguin protegir els llocs de Wikimedia i fer complir les polítiques.
  • Aquesta Política de privadesa no s'aplica a tots els llocs de Wikimedia, com ara els llocs de Wikimedia que tenen la seva pròpia política de privadesa (com la botiga de Wikimedia) o serveis i llocs de tercers (com projectes de desenvolupadors de tercers a Wikimedia Cloud Services).
  • Com a part del nostre compromís amb l'educació i la investigació a tot el món, de tant en tant divulguem la informació pública i la informació agregada o no personal al públic en general a través de dipòsits de dades i conjunts de dades.
  • Per a la protecció de la Fundació Wikimedia i la d'altres usuaris, si no esteu d'acord amb aquesta Política de privadesa, no podeu utilitzar els llocs de Wikimedia.
Privacy-related pages