Jump to content

Policy:Privacy policy/Summary/nl

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Privacy policy/Summary and the translation is 100% complete.
Wikimedia Foundation Privacybeleid
Dit is een samenvatting van het Privacybeleid. Om de volledige voorwaarden te lezen, klik hier.
Disclaimer: Deze samenvatting maakt geen deel uit van het Privacybeleid en is geen juridisch document. Het is gewoon een handige referentie voor het begrijpen van het volledige privacybeleid. Zie het als de gebruiksvriendelijke interface van ons privacybeleid.

Omdat wij van mening zijn dat u geen persoonlijke informatie hoeft te verstrekken om deel te nemen aan de vrije kennisbeweging, kunt u:

Omdat we willen begrijpen hoe Wikimedia-sites worden gebruikt, zodat we ze beter voor u kunnen maken, verzamelen we wat informatie wanneer u:

Wij zetten ons in voor:

Denk eraan:

  • Alle inhoud die u toevoegt of elke wijziging die u aanbrengt op een Wikimedia-site zal openbaar en permanent beschikbaar zijn.
  • Als u inhoud toevoegt of een wijziging aanbrengt op een Wikimedia-site zonder in te loggen, wordt die inhoud of wijziging openbaar en permanent toegeschreven aan het IP-adres dat op dat moment wordt gebruikt in plaats van aan een gebruikersnaam.
  • Onze gemeenschap van vrijwillige redacteuren en medewerkers is een zelfcontrolerend orgaan. Bepaalde beheerders van de Wikimedia-sites, die door de gemeenschap zijn gekozen, gebruiken hulpmiddelen die hen beperkte toegang verlenen tot niet-openbare informatie over recente bijdragen, zodat ze de Wikimedia-sites kunnen beschermen en beleid kunnen afdwingen.
  • Dit Privacybeleid is niet van toepassing op alle sites en diensten die worden beheerd door de Wikimedia Foundation, zoals sites of diensten die hun eigen privacybeleid hebben (zoals de Wikimedia Shop) of sites of diensten die worden beheerd door derden (zoals projecten van externe ontwikkelaars op Wikimedia Cloud Services).
  • Als onderdeel van onze inzet voor onderwijs en onderzoek over de hele wereld, geven we af en toe openbare informatie en geaggregeerde of niet-persoonlijke informatie vrij aan het grote publiek via gegevensdumps en datasets.
  • Ter bescherming van de Wikimedia Foundation en andere gebruikers, als u niet akkoord gaat met dit Privacybeleid, mag u de Wikimedia-sites niet gebruiken.
Privacygerelateerde pagina 's