Πολιτική Ιδιωτικότητας/Σύνοψη

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Privacy policy/Summary and the translation is 96% complete.
Πολιτική ιδιωτικότητας
This is a summary of the Privacy Policy. To read the full terms, click here.
Αποποίηση: Η σύνοψη αυτή δεν αποτελεί μέρος της Πολιτικής Ιδιωτικότητας και δεν είναι νομικό έγγραφο. Είναι απλά μια εύχρηστη αναφορά για την κατανόηση της πλήρους Πολιτικής Ιδιωτικότητας. Αντιληφθείτε το ως μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή στην Πολιτική Ιδιωτικότητας.

Επειδή πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να παρέχετε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να συμμετέχετε στο κίνημα ελεύθερης γνώσης, μπορείτε να:

Επειδή θέλουμε να κατανοήσουμε πως χρησιμοποιούνται οι Ιστότοποι του Wikimedia ώστε να τους κάνουμε καλύτερους για εσάς, συγκεντρώνουμε κάποιες πληροφορίες όταν:

Δεσμευόμαστε ότι:

Έχετε υπόψη:

  • Οποιοδήποτε περιεχόμενο προσθέτετε ή οποιαδήποτε αλλαγή που κάνετε σε ένα Ιστότοπο του Wikimedia θα είναι δημόσια και μόνιμα διαθέσιμη.
  • Αν προσθέσετε περιεχόμενο ή κάνετε κάποια αλλαγή σε ένα Ιστότοπο του Wikimedia χωρίς να συνδεθείτε, αυτό το περιεχόμενο ή αλλαγή θα αποδίδεται δημόσια και μόνιμα στην διεύθυνση IP που χρησιμοποιήσατε αντί σε ένα όνομα χρήστη.
  • Η κοινότητα εθελοντών συντακτών μας και συνεισφέροντων είναι αυτοκυβερνούμενο σώμα. Κάποιοι διαχειριστές στους Ιστοτόπους του Wikimedia, οι οποίοι επιλέγονται από την κοινότητα, χρησιμοποιούν εργαλεία που τους επιτρέπουν περιορισμένη πρόσβαση σε μη-δημόσιες πληροφορίες σχετικές με πρόσφατες συνεισφορές, ώστε να μπορούν να προστατέψουν τους Ιστοτόπους του Wikimedia και να επιβάλλουν πολιτικές.
  • Αυτή η Πολιτική Ιδιωτικότητας δεν εφαρμόζεται σε όλους του Ιστοτόπους Wikimedia, όπως Ιστοτόπους του Wikimedia που έχουν δική τους πολιτική ιδιωτικότητας (όπως το Wikimedia Shop) ή λειτουργίες και ιστότοπους από τρίτα μέρη (όπως τρίτα προγραμματιστικά έργα στο Wikimedia Cloud Services).
  • Ως μέρος της δέσμευσής μας στην εκπαίδευση και έρευνα γύρω από τον κόσμο, περιστασιακά δημοσιεύουμε δημόσιες πληροφορίες και συγχωνευμένες ή μη-προσωπικές πληροφορίες στο γενικό κοινό μέσω αποθηκευμένων πακέτων πληροφοριών.
  • Για την προστασία του Ιδρύματος Wikimedia και άλλων χρηστών, αν δεν συμφωνείτε με αυτή την Πολιτική Ιδιωτικότητας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους Ιστοτόπους του Wikimedia.
Σελίδες σχετικές με την ιδιωτικότητα