Jump to content

Adatvédelmi nyilatkozat/Összefoglaló

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Policy:Privacy policy/Summary and the translation is 85% complete.
Outdated translations are marked like this.
Adatvédelmi nyilatkozat
This is a summary of the Privacy Policy. To read the full terms, click here.
Figyelem: Ez az összefoglaló nem része az Adatvédelmi nyilatkozatnak, és nem jogi dokumentum. Ez mindössze egy gyakorlati segítség a teljes Adatvédelmi irányelv megértéséhez. Gondolj rá úgy, mint egy felhasználóbarát felületre az Adatvédelmi irányelvhez.

Mivel úgy gondoljuk, hogy nem kell személyes információt megosztanod, ha részt akarsz venni a szabad tudást biztosító mozgalomban, lehetőséged van:

Mivel szeretnénk megérteni, hogy hogyan használják a Wikimédia-oldalakat, hogy jobbá tehessük őket neked, bizonyos adatokat gyűjtünk, amikor:

Elkötelezettek vagyunk a következők mellett:

Felhívjuk a figyelmed a következőkre:

  • Minden Wikimédia-oldalon hozzáadott vagy módosított tartalom nyilvánosan és állandóan elérhető lesz.
  • Ha bejelentkezés nélkül adsz hozzá vagy módosítasz tartalmat egy Wikimédia-oldalon, az nyilvánosan és állandóan az adott időpontban használt IP-címedhez lesz társítva egy felhasználónév helyett.
  • Az önkéntes szerkesztőkből és közreműködőkből álló közösségünk egy önszabályozó szervezet. A Wikimédia-oldalak bizonyos, a közösség által kiválasztott adminisztrátorai használhatnak eszközöket, amik korlátozott hozzáférést biztosítanak nekik a közelmúltbeli közreműködések nem nyilvános adataihoz, hogy megvédhessék a Wikimédia-oldalakat és betartathassák az irányelveket.
  • Az Adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik minden, a Wikimédia Alapítvány által működtetett weboldalra és szolgáltatásra. Nem vonatkozik például azokra a weboldalakra és szolgáltatásokra, amik saját adatvédelmi nyilatkozattal rendelkeznek (mint a Wikimédia-bolt), valamint a harmadik felek által üzemeltetett weboldalakra és szolgáltatásokra (például a harmadik fél fejlesztők projektjeire a Wikimedia Labsen).
  • As part of our commitment to education and research around the world, we occasionally release public information and aggregated or non-personal information to the general public through data dumps and data sets.
  • A Wikimédia Alapítvány és a többi felhasználó védelme érdekében ha nem fogadod el ezt az Adatvédelmi nyilatkozatot, nem használhatod a Wikimédia-oldalakat.
Adatvédelemmel kapcsolatos oldalak