Jump to content

Wikimedia Foundation Confidentiality Agreement for Nonpublic Information

From Wikimedia Foundation Governance Wiki
This page is a translated version of the page Legal:Confidentiality agreement for nonpublic information and the translation is 90% complete.
Outdated translations are marked like this.

Acordul de confidențialitate pentru datele nepublice cu caracter personal

Dumneavoastră oferiți sprijin și servicii valoroase mișcării Wikimedia, iar succesul proiectelor noastre depinde de membri autorizați ai comunității ca dumneavoastră. În schimb, vi se va oferi acces la mai multe date personale confidențiale, inclusiv informații private ale utilizatorilor. Acestă înțelegere între dumneavoastră și Fundația Wikimedia reflectă angajamentul nostru reciproc de a proteja aceste informații. Semnând digital și trimițând acest document certificați că aveți vârsta de cel puțin X ani și confirmați că ați citit și sunteți de acord cu acest acord de confidențialitate, închiat între dumneavoastră și Fundația Wikimedia.

Date personale nepublice. Datele personale nepublice sunt informații personale, inclusiv informații cu caracter personal ale utilizatorilor, pe care le primiți fie prin utilizarea unor unelte furnizate dumneavoastră ca membru autorizat al comunității Wikimedia, fie de la alți astfel de membri. Datele personale nepublice includ informații personale conform definiției din Politica de Confidențialitate Wikimedia, adrese IP, precum și alte date ce identifică persoana și care altfel nu sunt accesibile publicului. Acestea nu includ și informații despre utilizator, pe care acel utilizator le-a făcut publice pe proiectele Wikimedia.

Excepții de la datele personale nepublice. Datele cu caracter personal nepublice nu includ nicio informație care: (a) era disponibilă public la momentul dezvăluirii; (b) a devenit disponibilă public după dezvăluire, fără încălcarea de către dvs. a acestei politici; (c) a fost în posesia dvs. înainte de a fi dezvăluită, după cum reiese din înregistrările dvs. scrise, și nu face parte dintr-o dispoziție confidențială anterioară a unei politici Wikimedia; sau (d) sunteți obligat(ă) de lege o dezvăluiți, dar vă angajați să notificați WMF imediat cu privire la o astfel de cerință legală și să respectați orice ordin de protecție impus de o astfel de divulgare.

Membri autorizați ai comunității. Membrii autorizați ai comunității sunt utilizatorii Wikimedia cărora li se încredințează, printr-un proces derulat la nivelul unei comunități sau al fundației, informații acoperite de Politica de Confidențialitate Wikimedia. Definiția include membrii comunității care au acces la orice instrument care le permite să vizualizeze informații nepublice despre alți utilizatori sau membri ai publicului, membri ai comunității cu abilitatea de a accesa conținutul sau informațiile despre utilizatori care au fost eliminate din zona vizibilă administratorului, și dezvoltatorii voluntari care au acces la date personale nepublice. Membrii autorizați ai comunității Wikimedia pot include, de exemplu, supraveghetorii, checkuserii, dezvoltatorii voluntari și alte roluri autorizate similare.

Protecția datelor personale nepublice. Sunteți de acord să:

 • Vă conformați Politicii de confidențialitate; politicii de acces la date personale nepublice și oricărei alte politici comunitare aplicabile și necontradictorii legate de informațiile nepublice;
 • Vă abțineți de la a dezvălui date personale nepublice nimănui, cu excepția cazurilor permise conform acelor politici;
 • Protejați în mod rezonabil contul dvs. împotriva accesului și utilizării neautorizate;
 • Să accesați, să utilizați și să dezvăluiți date personale nepublice numai în măsura în care este necesar și permis în rolul dumneavoastră de membru autorizat al comunității Wikimedia; și
 • Trimiteți un e-mail la check-disclosure@wikimedia.org cu o explicație despre datele personale nepublice pe care doriți să le dezvăluiți unor părți externe, cum ar fi organele de aplicare a legii, cu cel puțin 10 zile înainte de data la care anticipați dezvăluirea.

Încălcarea acestor prevederi. Sunteți de acord ca, în cazul încalcării acestui acord, a datelor cu caracter neaccesibil publicului larg, incluzând accesul și partajarea datelor personale nepublice:

 • Veți înștiința imediat Fundația Wikimedia de această încălcare;
 • Veți șterge sau distruge toate datele cu caracter personal pe care le dețineți și pe care le controlați, dacă vi se cere acest lucru de către Fundația Wikimedia;
 • Accesul dumneavoastră la acest tip de date personale nepublice va înceta; și
 • Fundația Wikimedia poate să urmărească acțiunile legale, inclusiv, în cazul unei acțiuni intenționate, daune bănești.

Alte prevederi. Sunteți de acord de acord de asemenea că:

 • Acest acord cu Fundația Wikimedia nu implică un angajament, o întreprindere, un parteneriat ori altceva de acest gen între dumneavoastră și Fundația Wikimedia;
 • Nu vă veți putea transfera sau concesiona drepturile sau alte obligațiile din cadrul acestui acord;
 • Sunteți singurul responsabil pentru modul în care accesați și utilizați datele nepublice, iar activitatea sau contul dvs. pot fi examinate de alți utilizatori autorizați sau de Fundația Wikimedia; și
 • Legile în vigoare în statul California din Statele Unite ale Americii, vor guverna această înțelegere (fără referire la principiile conflictului între legi).

Interfață

Introducând numele dvs. mai jos, făcând click pe caseta de selectare și făcând click pe butonul "Semnează document" ("Sign Document"), recunoașteți că ați revizuit și sunteți de acord cu acest acord de confidențialitate între dvs. și Fundația Wikimedia. Printre altele, trebuie:

(1) să păstrați confidențialitatea datelor nepublice, astfel cum sunt definite în prezentul acord de confidențialitate;
(2) Obțineți aprobarea scrisă prealabilă din partea Fundației Wikimedia, dacă stabiliți că astfel de informații ar trebui divulgate oricărei părți externe, cum ar fi organele de aplicare a legii;
(3) să vă conformați politicii de confidențialitate Wikimedia și politicii de acces la date personale nepublice; și
(4) să furnizați Fundației Wikimedia o adresă de e-mail validă conectată la contul cu ajutorul căruia aplicați regulile de access.

Miscellaneous text for translation purposes

Scriindu-vă numele dvs. mai jos, făcând click pe caseta de selectare și făcând click pe butonul „Semnează documentul” ("Sign Document"), recunoașteți că ați revizuit și sunteți de acord cu acest acord de confidențialitate între dvs. și Fundația Wikimedia, precum și acordul de confidențialitate OTRS. Printre altele, trebuie:

Acordul general de confidențialitate - date personale nepublice

Acordul de confidențialitate pentru voluntarii VRTS - date personale nepublice

Trimite

Pagini legate de confidențialitate